APPARTEMENTEN

Het appartementencomplex van nu is meer dan een gebouw: het is een community. Dat vraagt om fijne ruimtes om te leven en werken, met faciliteiten om samen te delen.

De vier ‘High Line’-concepten kennen flexibele indelingen en extra’s voor toekomstbestendige woonlagen waar iedereen zich welkom voelt.

Skyline

Van studentenstudio’s tot ruime gezinsappartementen

CityLine

Geschikt voor een hoogstedelijke omgeving en langwerpige plot

UrbanLine

Optioneel penthouses op de bovenste woonlaag

ModuLine

Een tijdloos en compact gebouwconcept

SKYLINE

Van studentenstudio’s tot ruime gezinsappartementen Galerij ‘SkyLine’ biedt veel flexibiliteit que gebouwvorm- en indeling. Hierdoor is deze lijn voor veel locaties pasklaar te maken. Doordat de basisbreedte en diepte van de appartementenmodules trapsgewijs kan worden vergroot of verkleind is er de mogelijkheid voor het creëren van appartementen voor uiteenlopende doelgroepen.

SKYLINE

CITYLINE

Door de ruime opzet van de appartementen , de inpandige portiektoegang en de mogelijkheid tot een overdekte parkeerlaag biedt CityLine betaalbare luxe. De gebouwhoogte, gevelarchitectuur en indeling zijn naar eigen keuze te bepalen. De 2-zijdige oriëntatie maakt dat deze portieklijn uitermate geschikt is voor een hoogstedelijke omgeving en langwerpige plots.

CITYLINE

URBANLINE

Ook deze lijn biedt betaalbare luxe door een ruime opzet, de inpandige portiektoegang en de mogelijkheid tot een overdekte parkeerlaag. Bovendien is per laag elk appartement uniek door een net iets andere indeling en het telkens anders georiënteerde balkon. En als ultieme optie heeft deze appartementenlijn penthouses op de bovenste woonlaag. Deze items maken de gebouwvorm stedenbouwkundig van alle zijden interessant.

URBANLINE

MODULINE

De ModuLine is een tijdloos en compact gebouwconcept. Bij deze zogenoemde zesspanner kunt u kiezen uit verschillende inwisselbare lagen waarmee u uw gebouw modulair opbouwt. De woonlaag is standaard uitgerust met zes appartementen. De balkons zijn qua bezonning en indeling van de appartementen ideaal te plaatsen.

MODULINE

Weten wat PCS voor jouw project betekent?

Onze specialisten helpen u graag bij het verfijnen en/of doorontwikkelen van uw plannen. Denk daarbij aan marktonderzoek of het ontwikkeling van extra opties. Is het contract eenmaal getekend? Onze medewerkers blijven tot oplevering betrokken bij het traject. Uw makelaar of woningcorporatie heeft hier dus geen omkijken naar. Daarnaast zorgen wij eventueel ook voor de oplevering en nazorg.

Bekijk hier al onze contactpersonen per vestiging
Plan een afspraak met onze specialisten Contact